Voor al uw camerabeveiliging


Hoe vaak ziet u niet de beelden op TV: de zwarte schim in beeld is tijdens zijn vergrijp geregistreerd met behulp van een videocamera, maar wat heeft u aan een schim? Dit beeld zal u niet verder helpen in de identificatie van de dader. Daarom is het van groot belang dat het systeem doordacht wordt opgesteld, eventueel met aanvullende verlichting, tegenlichtcompensatie, infrarood verlichting, zoom lens en auto iris.


Technische termen te over, maar wat het belangrijkste is dat er uiteindelijk wordt geregistreerd wat voor u belangrijk is. Het aanbod van camera’s is overweldigend en elk type is op een bepaald doel afgestemd. De toepassingen zijn eindeloos en Datel Electronics geeft u graag een passend advies in elke situatie en een duidelijk beeld van de mogelijkheden.Registratie door camerasystemen

Registreren van videobeelden kan in bepaalde gevallen cruciaal zijn bij vervolging of bewijsvoering van delicten. De registratie zal geschieden met behulp van een harddisk recorder. Op deze harde schijf worden uw beelden altijd van een constante kwaliteit gewaarborgd. Tevens zijn alle systemen uitgevoerd met een app zodat u vanaf iedere willekeurige plek ter wereld de beelden kan bekijken.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u vragen over onze camerabeveiliging? Neem dan contact op met Datel Electronics en wij staan altijd klaar om uw vragen vakkundig en volledig te beantwoorden.


Powered by Sprite IT