Over ons


Beveiligen, een kwestie van vertrouwen. Dat is waar Datel Electronics sinds 1988 voor staat. In al die jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Voor zowel bedrijven als particulieren plaatsen wij inbraakdetectiesystemen, branddetectiesystemen, toegangscontrole-systemen en camerasystemen.


Datel Electronics is een CCV erkend Borg inbraak-preventiebedrijf. Dit houdt in, dat de door Datel Electronics geleverde systemen en installaties, voldoen aan de door de verzekeringsmaatschappijen te stellen eisen. Uw woonhuis of bedrijfspand kan worden voorzien van inbraakinstallaties desgewenst aangevuld met beveiligingscamera’s, brandbeveiligingsinstallatie en toegangscontrole-systemen.Storingsdienst 24/7

Datel Electronics beschikt over een storingsdienst welke uitgevoerd wordt door onze eigen monteurs. De storingsdienst is 24 uur per dag 365 dagen per jaar bereikbaar.

Geschiedenis Datel Electronics

In 1988 is Datel Electronics opgericht door de heer Gerrit-Jan van der Drift. Na meer dan 20 jaar leiding gegeven te hebben aan het bedrijf vond hij dat in 2010 de tijd rijp was de zaak over te doen aan zijn opvolgers. Per 1 april 2010 hebben Richard Bijl en Erik Maes, beide reeds lange tijd werkzaam voor Datel Electronics, de zaak overgenomen.

Zowel Richard Bijl als Erik Maes beschikken over een gedegen technische opleiding, kennis en kunde. Deze kennis, en ook van de monteurs, wordt meerdere malen per jaar actueel gehouden en verbreed door middel van cursussen en (bedrijfs) presentaties.

Datel Electronics is sinds jaar en dag een gevestigde naam in- en rond West-Friesland, maar ook de laatste jaren door heel Nederland. Door de bedrijfsprocessen kort op elkaar af te stemmen en de communicatie met de klant voorop te stellen is Datel Electronics een betrouwbare partner voor de beveiliging van uw bezittingen. Dit alles zorgt ervoor dat Datel Electronics snel kan reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt, een persoonlijke en snelle service biedt en in elke situatie dienstverlenend kan optreden. Het optimaliseren van de behoefte van de klant met de focus op kwaliteit, onderscheid Datel Electronics van de concurrenten.


Powered by Sprite IT