Voor al uw inbraakbeveiliging


De aanleg van een elektronisch inbraakdetectiesysteem is een belangrijke te nemen preventieve, risicobeperkende maatregel. Door snelle detectie in en rond inbraakgevoelige ruimten, worden de inbreker, omstanders en alarmopvolgers op een onveilige situatie geattendeerd. Optische en akoestische signalering geven direct een signaal door waarmee een eerste alarmering wordt afgegeven.


Het meest voorkomende detectiesysteem dat Datel Electronics gebruikt bij bedrijven, is infrarood detectie. Deze systemen zijn uitgevoerd met hoogwaardige infrarooddetectoren, zodat vals alarm tot het minimum beperkt blijven. Voor zowel woningen als bedrijven heeft Datel Electronics een passende oplossing, zodat een inbreker zijn slag niet kan slaan.Seismische alarmsystemen

Voor woningen heeft Datel Electronics een uniek systeem wat gebaseerd is op trilling. Iedere inbraak gaat gepaard met trilling: breken van glas, kraken van hout, boren in hout. Door deze trillingen op te vangen met een trilcontact krijg je een snelle en nauwkeurige detectie. Een inbreker staat immers nog buiten en het alarm gaat al af.

Een ander groot voordeel is, dat het systeem in zijn geheel aangezet kan worden. Er hoeft dus geen onderscheid gemaakt te worden tussen boven niet en beneden wel aan. Zo bent u dus door het hele huis goed beveiligd. Daarnaast is het een groot voordeel, dat het seismische systeem niet met infrarood straling werkt. Zo kan het systeem aangezet worden terwijl u thuis bent en kunt u door het hele huis lopen terwijl het systeem aanstaat. Zo hoeft u ook uw huisdieren niet meer in aparte onbeveiligde ruimtes op te sluiten en kunnen de kinderen op zondag ongestoord beneden TV kijken zonder dat het alarm afgaat.

Meldkamer

Datel Electronics werkt samen met de meldkamer van Regio Control uit Opmeer. Deze 24 uur per dag bemande meldkamer staat voor snelheid en kwaliteit. Zij verwerken de alarmmelding en alarmeren desgewenst de politie voor u.

Wanneer u kiest voor professionele alarmopvolging door Regio Control kunt u er zeker van zijn dat er 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een ervaren beveiliger uw alarmen opvolgt. Nadat u bent aangesloten hoeft u of uw personeel niet meer naar het object. In geval van een alarm zal deze melding direct naar onze surveillance-eenheid worden gestuurd. Doordat onze voertuigen in verschillende secties rijden krijgt de eenheid welke het dichts bij het alarmobject is de melding toegewezen en zo kunnen zij snel naar uw pand om uw eigendommen te bewaken.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u vragen over onze inbraakbeveiliging? Neem dan contact op met Datel Electronics en wij staan altijd klaar om uw vragen vakkundig en volledig te beantwoorden.


Powered by Sprite IT